Om undersøgelsen

Seerpanelet består af 1.000 personer fordelt rundt i hele Danmark, som i kraft af de daglige seertalsmålinger har indflydelse på beslutninger om de danske tv-kanalers sendeflade. Tv-selskaberne benytter målingerne til at afdække de enkelte programmers seertal og dermed popularitet. På denne vis er dette din mulighed for at være i daglig kommunikation med de vigtigste udbydere af tv i Danmark.

Rent praktisk foregår målingen ved hjælp af en app, som du installerer på din computer og eventuelle smartphones og tablets. Appen måler om du ser tv på enheden og hvilke kanaler du ser og sender informationen ind til os. Disse data bliver lagt sammen med resultaterne fra Tv-Panelet, hvor vi måler tv-sening på almindelige fjernsyn og en webundersøgelse. Til sammen giver disse 3 målinger de officielle seertal for al tv-sening i Danmark.

Du deltager fuldstændig anonymt, idet tv-selskaberne udelukkende får rapporteret resultaterne, ikke hvem der er med i panelet. Appen registrerer kun tv-sening. Den kan ikke registrere hvad computeren, smartphonen eller tablet’en ellers bliver brugt til.

Som tak for hjælpen optjener du point, som kan omsættes til gaver. Gaverne er udvalgt efter et ønske om en bred appel og høj kvalitet. Det nuværende gavekatalog indeholder et bredt udvalg lige fra chokolade og vin, tøj og isenkram til gavekort, der kan benyttes i både forretninger og forlystelser landet over.