Installation på Android telefon

Inden du starter skal du gå ind i /indstillinger/Sikkerhed og slå Ukendte kilder til:

Når du gør det kommer denne advarsel. Her skal du trykke på OK.

På nye udgaver af Android (Version 8 og nyere) er denne del anderledes. Der skal du i stedet gå ind i /indstillinger/sikkerhed og privatliv/Mere/installer ukendte apps og Tillade appinstallationer fra Google Chrome. Derefter er det vigtigt at du bruger Google Chrome til at åbne linket nedenfor.

På nogle mærker Android 8 telefoner ligger det andre steder. Prøv at søge efter "ukendte kilder" eller "Eksterne apps" i søgefeltet i indstillingsmenuen, hvis du ikke kan finde det.

 

Tryk på dette link for at downloade appen: https://ka.tns-gallup.dk/download/index.html?service=dk

Det bringer dig ind på denne side:

Tryk på "Android Enhed" og dereter på "Installer"

Der kommer måske popup hvor der står: ”Denne type fil kan beskadige din enhed. Vil du beholde VMMD_DK-A-3.1.3-140489.apk alligevel?” Denne meddelelse kommer når man forsøger at downloade en app til android fra browseren. Tryk på OK

Når filen er downloadet skal du åbne den. F.eks ved at trykke på notifikationen om at den er downloadet, eller ved at finde den inde i Downloads appen.

Tryk på INSTALLER

Find appen i din app-drawer og åben den. Den laver ikke automatisk en genvej på startskærmen.

Indtast den registreringsnøgle du har modtaget til denne telefon Tryk på "Jeg accepterer betingelserne", så der står "Ja" og tryk på udfør. Vær opmærksom på at der er forskel på store og små bogstaver og at den samme registreringsnøgle ikke kan bruges 2 gange. Hvis du kommer til at taste en nøgle ind på en forkert telefon eller tablet, skal du kontakte os, så vi kan nulstille den.

 

Når du ser denne skærm, er VirtualMeter korrekt installeret.

Nu bør du gå ind i /Indstilliger/Sikkerhed og slå ukendte kilder fra igen.

Paneladministrationen

Kantar Gallups Seer- og lytterpaneler

39 13 15 09