Installation på PC

Åben velkomstmailen med links og registreringsnøgler og tryk på linket til windows PC. Du kan også finde det her:

https://ka.tns-gallup.dk/download/index.html?service=dk

Download installationsprogrammet og åben det. Dette gøres på samme måde, som når du installerer et hvilket som helst andet program.

Først skal du vælge hvilket sprog du vil bruge under installationen. Dette gælder kun installationen. Du kan ikke ændre sprog i selve VirtualMeter programmet.

Tryk på Næste.

Tryk på næste

Derefter bliver du bedt om at acceptere licensaftalen.

Vælg Jeg accepterer aftalen” og tryk på Næste.

Nu skal du vælge hvilke komponenter der skal installeres. Vælg ”Komplet installation” og tryk på Næste

Hvis du allerede har de nødvendige komponenter installeret, springes dette punkt over.

Du må ikke fravælge komponenter, for så vil VirtualMeter ikke virke korrekt.

Derefter vises hvad du har valgt. Tryk på Installer

Så starter Installationen. Undervejs popper et eller flere andre vinduer om med ting der bliver installereret. Du skal ikke trykke på dem. De forsvinder af sig selv igen.

 

Nu skal du indtaste registreringsnøglen. Find registreringsnøglen til denne PC i velkomstmailen og skriv den i feltet. Husk at der gøres forskel på store og små bogstaver.

Tryk derefter på Check. Programmet kontakter Kanter Gallup og kontrollerer at registreringsnøglen er gyldig. Dette tager lidt tid.

Hvis du tidligere har haft VirtualMeter installeret på computeren, springes dette punkt over og den gamle registreringsnøgle bliver genbrugt.

Hvis du får en fejlmeddelelse, der starter med "Kan ikke få forbindelse til registreringsserveren", skal du trykke på "OK", vente lidt og derefter trykke på Check igen. Fejlen opstår når der er for mange brugere, der forsøger at registrere sig samtidig, så man skal bare forsøge igen senere.

Derefter skal du vælge sprog. Vælg ”Dansk” og tryk på OK

 

Derefter skal computeren genstartes. Vælg ”Ja, genstart computeren” og tryk på Færdig

 

Når computeren er startet op igen, er VirtualMeter installeret. Læs i brugervejledningen her på siden hvordan du anvender programmet.

Når VirtualMeter virker som det skal, vil du 1 gang om ugen se denne side når du åbner din internetbrowser. Siden fornyr registreringen på vore server. Du skal ikke foretage dig noget på siden og du kan lukke den ellere gå videre med det samme. Hvis der går flere uger hvor du ikke ser denne side, bør du kontrollere om VirtualMeter er korrekt installeret.

Paneladministrationen

Kantar Gallups Seer- og lytterpaneler

39 13 15 09