Om undersøgelsen

Seerpanelet består af 1.000 personer fordelt rundt i hele Danmark, som i kraft af de daglige seertalsmålinger har indflydelse på beslutninger om de danske tv-kanalers sendeflade. Tv-selskaberne benytter målingerne til at afdække de enkelte programmers seertal og dermed popularitet. På denne vis er dette din mulighed for at være i daglig kommunikation med de vigtigste udbydere af tv i Danmark.

Rent praktisk foregår målingen ved hjælp af en app, som du installerer på din computer og eventuelle smartphones og tablets. Appen måler om du ser tv på enheden og hvilke kanaler du ser og sender informationen ind til os. Data fra Seerpanelet lægges sammen med data fra 2 andre seerpaneler, så det giver et samlet billede af al tv-seningen i Danmark - både på nettet og på traditionelle tv-apparater og fladskærme. Da medlemmerne i panelerne er udvalgt til at være repræsentative for hele Danmarks befolkning, kan vi derved beregne seertallene for de enkelte tv-programmer for hele landet.

Som tak for hjælpen optjener du point, som kan omsættes til gaver. Gaverne er udvalgt efter et ønske om en bred appel og høj kvalitet. Det nuværende gavekatalog indeholder et bredt udvalg lige fra chokolade og vin, tøj og isenkram til gavekort, der kan benyttes i både forretninger og forlystelser landet over.

 

Anonymitet og privatliv

Som medlem i Kantar Gallups Seer-panel er du fuldstændig anononym og kan være tryg ved at vi behandler personlige oplysninger fortroligt og ikke udleverer personlige oplysninger. Vi rapporterer resultaterne tv-selskaberne i anonymiseret form uden informationer, der kan føre tilbage til enkeltpersoner.

App'en registrerer kun tv-sening. Den kan ikke registrere hvad computeren, smartphonen eller tablet’en ellers bliver brugt til. Hvis du vil vide mere om hvilke informationer app'en bruger kan du ser under linket "Hvordan virker app'en?" øverst på siden.

Resultaterne skabes ved at koble sening med baggrundsinformationer (f.eks. køn, alder og lignende), hvilket giver os et billede af hvilke tv-programmer og kanaler, der er mest populære i forskellige befolkningsgrupper. Personlige oplysninger om vores panelmedlemmer opbevares kun så længe man er medlem af panelet, hvorefter koblingen mellem de personlige informationer og seningen slettes.

Du kan altid se vores privatlivspolitik og persondatabehandling under "Datahåndtering" i sidens menu.

Paneladministrationen

Kantar Gallups Seer- og lytterpaneler

39 13 15 09